Stap voor Stap is persoonlijk
Door onze persoonlijke benadering en uit vele gesprekken met leerlingen, is gebleken dat er bij veel nieuwe leerlingen een behoorlijke drempel aanwezig is om uiteindelijk over te gaan tot het nemen van rijlessen. Ze weten vervolgens niet waar ze de opleiding het beste kunnen gaan volgen. Vaak durven ze niet te bellen naar de rijschool van hun keuze.

De redenen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Maar steeds komt één punt weer naar voren… de angst voor het onbekende. Wij doen ons uiterste best om de leerling bij het eerste contact prettig en thuis te laten voelen. Hoe wij dat doen? De beste manier om daarachter te komen is door het zelf uit te proberen via ons tel. nr. 06 18 35 19 17 of stuur een mailtje naar info@rijschoolsvs.nl.

Jij moet je tijdens de lessen veilig en op je gemak voelen. Om dat doel te bereiken moet iedere instructeur over een goede mensenkennis beschikken. Per leerling passen wij ons aan en geven de opleiding op een manier waar jij er het meest en snelst van leert.

Ook terecht voor Theorie (spoed)opleidingen
Bij iedere rijbewijs hoort ook een theorie opleiding bij. Wij geven zelf geen theorielessen. Maar wij kunnen je wel verwijzen naar een rijschool waar wij contacten mee hebben. Dit zijn rijscholen die in theorie gespecialiseerd zijn met een hoge slagingspercentage tot wel 99%.

Lesauto
Om jou snel vertrouwd te laten raken maken wij gebruik van een goede lesauto, waar men zich snel aan kan wennen. Niet al te groot wat bij inparkeren lastig zou maken maar wel degelijk en stabiel op de weg is.

Hulpmiddelen
Stap voor Stap maakt bij alle rijlessen gebruik van een instructiekaart. Deze kaart wordt na afloop van de lessen samen met jou ingevuld en besproken. Hierdoor kun jij zelf je vorderingen bijhouden. Tevens wordt er gelijk een afspraak gemaakt voor een volgende les en op deze kaart genoteerd. Wij maken ook gebruik van een whiteboard, waar we elke situatie op kunnen tekenen om de uitleg duidelijker te maken.

Stap voor Stap laat leerlingen niet langer lessen dan noodzakelijk is
Jou extra lessen te laten nemen dan eigenlijk noodzakelijk is, is in onze ogen een slechte zaak. In eerste instantie om jou niet op extra kosten te jagen, maar ook om onze wachtlijst zo kort mogelijk te houden. Op deze manier kunnen wij iedereen goed en snel van dienst zijn.

Stap voor Stap geeft lessen in meerdere talen
Communicatie tijdens de opleiding is erg belangrijk. Maar hoe communiceer je als je bijvoorbeeld de Nederlandse taal niet of nauwelijks beheerst?
De taalkennis van onze instructeurs is erg breed. Zo beheersen wij gezamenlijk de talen Nederlands, Engels en Turks.

Stap voor Stap doet alles zorgvuldig maar met plezier
Ervaring leert dat je niet zelfverzekerd achter het stuur zit als jij je niet prettig voelt bij de instructeur. Een prettige lesomgeving bevordert de prestaties van de leerling, en daar gaat het tenslotte om. Als je plezier hebt in de rijopleiding, stap je straks veel zelfverzekerder achter het stuur.
Geen uitbranders van onze instructeurs, maar rustige en duidelijke aanwijzingen. Wij zullen je leren om te gaan met agressie op de weg. Waar je later, als je je rijbewijs hebt, heel veel aan zult hebben.