Autorijlessen pakketten

PRIJSLIJST AUTOLESSEN

Eerst plannen wij een proef les als je nooit eerder les hebt gehad gaat de instructeur de aanvangsniveau bepalen. De rijlessen bestaan uit 60 minuten maar het kan ook in blok uren dat betekent dus 120 minuten. Dan wordt door de instructeur bepaald waar het beste is om te oefenen. Soms kan dat bij een grote leeg parkeerterrein, maar het kan ook in een rustig gebied zijn waar er weinig verkeer is waarbij de instructeur ook groot gedeelte meehelpt. De instructeur is gespecialiseerd in het praktijk gedeelte. Vanuit daar kan de instructeur een inschatting maken van hoeveel lessen een leerling nodig heeft en kan hij een pakket adviseren. Het is mogelijk om het pakket in 2 termijnen te betalen.

Theorie doen we nog niet aan, zodat we onze volle aandacht op het praktische gedeelte kunnen houden. Eventueel hebben we wel collega’s waar je terecht kunt. Ze kunnen je dus goed begeleiden naar je praktijk examen uiteindelijk.

Als de leerling is geslaagd voor de theorie gedeelte hoeft die alleen nog maar een gezondheids verklaring aan te vragen op de website van CBR.  Als dat is gebeurd heeft de leerling alleen nog maar een geldige legitimatie of paspoort te hebben en kan er afgereden worden en ben je misschien wel de volgende bestuurder in het verkeer.

Begin Vandaag Nog Aan Je Proefles

Geef ons gerust een belletje of een whatsapp