Auto rijlessen Rotterdam

Autorijlessen

Hoe zien de auto rijlessen er uit bij Rijschool SVS?

Eerst plannen we samen een proefles in als je nooit eerder autorijles hebt gehad. Zo zal de instructeur je aanvangsniveau bepalen. Dan wordt door de instructeur bepaald waar het beste is om te oefenen. Soms kan dat bij een grote (lege) parkeerterrein, maar het kan ook in een rustig gebied zijn waar weinig verkeer is.

De instructeur is gespecialiseerd in het auto rijlessen praktijk gedeelte. Je gaat een stukje rijden onder begeleiding van de instructeur. Daar vanuit kan de instructeur een inschatting maken van hoeveel lessen je als leerling nodig hebt. Aan de hand van deze informatie gaan we kijken welke autorijles-pakket het beste bij je past. We hebben verschillende soorten autorijles-pakketten. Het is eventueel mogelijk om het pakket in 2 termijnen te betalen.

We zullen in eerste instantie zoveel mogelijk ons richten op het praktijkgedeelte. Als je bent geslaagd bent voor je theorie gedeelte, hoef je alleen nog maar een gezondheidsverklaring aan te vragen op de website van het CBR.  Als dat is gebeurd heb je als leerling alleen nog maar een geldige legitimatiebewijs nodig zoals een paspoort of identiteitskaart te hebben. Daarna kun je afrijden en wie weet ben jij de volgende bestuurder in het verkeer.

Ja, ik ben overtuigd. Ik wil graag auto rijlessen nemen en neem nu contact op met Rijschool SVS!